divendres, 5 de març del 2010

Es Que Ets SOLIDARI!!!

Això és al que diem a totes les persones que varen participar a la Campanya per Haití que va tenir lloc a la Cellera de Ter, el cap de setmana del 6 i 7 de febrer.

Considerant que la Cellera és un poble d’uns 2.000 habitants i que hi va haver poc temps per preparar les activitats, degut a la urgència de la situació, podem dir que la campanya ha estat molt positiva, ja que s’han recollit: uns 8.500 euros!!!

Tota això ha estat possible, primerament pels promotors de la campanya, Mn. Ramon i en Pol, totes les entitats de la Cellera i tota la gent que va acudir a les activitats i va fer donatius als comptes bancaris oberts per la causa. A tots ells moltes gracies!!!

Cal dir que aquests diners aniran destinats als projectes que tenen muntats a Haití: El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Càritas i l’Associació Humanitària Tiravira.

EsQuEtx...teatre, ens sentim orgullosos d’haver pogut aportar el nostre gra de sorra participant a la campanya amb LA MARAITÍ, varem ser els primers sorpresos de l’afluència de públic que hi va assistir. Des d’aquí també volem donar les gracies a totes les persones que varen formar part d’aquesta MARAITÍ:

L’Orquestra Fireluche

La Coral Rossinyol de Sales

La Laia i en Manel

Els alumnes i professors dels cursos de música

En Jordi Miquel

Pinpinela

Miguel Bose

Rafaela Carra

Ah! I el sofà de Ca l’Amadeu que ens va acompanyar en tot moment!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada