dimarts, 10 de novembre del 2009

GRUP EsQuEtx…teatre DE LA CELLERA DE TER

Ja feia temps que ens rondava pel nostre cap formar un grup a la Cellera per poder representar una obra. La qüestió no era fàcil, havíem d’aconseguir una obra i el més important, un grup de persones amb ganes de participar-hi.

Es va trobar una obra, una comèdia antiga, però hi havia uns inconvenients per nosaltres, era escrita en castellà i es volia adaptar a un llenguatge modern, això va suposar un retard important a l’hora de tirar endavant el nostre projecte, però al cap i a la fi teníem obra.

Mentrestant, podíem acabar de buscar la gent que ens faltava per poder cobrir tots els personatges que hi sortien.

Ens faltava una cosa: Un director! Havíem de convèncer una persona que tingues ganes de dirigir uns actors amateurs i que li agrades el projecte.

Sí, som actors amateurs, però el grup que hem format ja tenia algun tipus d’experiència en el món teatral o de la dansa. Alguns havíem format part de la mítica obra “Talls, retalls i enganxines”, dels "Pastorets” de la Cellera i també molts de nosaltres hem participat en cursos de teatre amb professors com la Montse Mitjans, en Claret Papiol o l’Isidre Hernández.

Aquest últim, l’Isidre, és el que varem poder “enganyar” perquè ens fes de director i li estarem molt agraïts per la bona feina que hem aconseguit i per tot el que hem arribat a aprendre.

Al març del 2009 és quan podem dir que EsQuEtx...teatre és una realitat i comença el seu primer projecte: l’obra “Es lloga”.

Esperem que no sigui l’últim i potser tu hi formaràs part...

EsQuEtx...teatre

3 comentaris: