divendres, 28 de març del 2014

Sense cita prèvia guanya un premi al Rafael Anglada

Aquest passat dissabte 22 de març, es va celebrar al teatre Catalunya de Santa Coloma de Farners, l'entrega de premis de teatre amateur Rafael Anglada.

Primer de tot, hem de dir que el premi més gran per Esquetx...teatre, ha estat poder participar en el concurs d'enguany i és per això que els hi volem donar les gracies a la organització.

La gala va ser conduïda per dos personatges d'un altre planeta, ho podíem deduir pel seu color verd, cada companyia va representar un petit esquetx entre premi i premi i fins hi tot l'Aisa va fer de presentadora!!!

Els grans guanyadors de la nit varen ser els components de la companyia Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà amb l'obra Políticament incorrecte, amb premis com, millor obra i millor obra pel jurat popular, entre altres.

Però Esquetx...teatre també varem recollir un premi!!! millor actor secundari: Adam Prat, amb el personatge de Serafí a l'obra Sense cita prèvia. A més a més, En Jordi Ger va estar nominat a millor actor principal i Raquel Massaguer a millor actriu principal.

Us deixem amb alguna fotografia de la gala.