dijous, 18 de març del 2010

ES LLOGA a Amer amb el Projecte T

Aquest dissabte 20 de març, a 2/4 de 10 del vespre, EsQuEtx...teatre, es desplaça al poble veí d'Amer, a presentar la seva obra "Es lloga".


Cal dir, que aquest dia ens vindran a gravar en vídeo un equip del Projecte T de la Casa de Cultura de la Diputació de Girona (Projecte de foment del teatre amateur de les comarques de Girona), aquest servirà perquè més tard, un jurat valori la representació de l'obra i EsQuEtx...teatre pugui optar a entrar a formar part d'un circuit de teatre independent.
Per tant, necessitarem el vostre caliu!!!

També aquest dia hi haurà una altra novetat, l'estrena de la nova "Apatxe", la Núria Iclèsies, molt coneguda a Amer.

Per tant, no ens podeu fallar!!! Us hi esperem a tots!!!

divendres, 5 de març del 2010

Es Que Ets SOLIDARI!!!

Això és al que diem a totes les persones que varen participar a la Campanya per Haití que va tenir lloc a la Cellera de Ter, el cap de setmana del 6 i 7 de febrer.

Considerant que la Cellera és un poble d’uns 2.000 habitants i que hi va haver poc temps per preparar les activitats, degut a la urgència de la situació, podem dir que la campanya ha estat molt positiva, ja que s’han recollit: uns 8.500 euros!!!

Tota això ha estat possible, primerament pels promotors de la campanya, Mn. Ramon i en Pol, totes les entitats de la Cellera i tota la gent que va acudir a les activitats i va fer donatius als comptes bancaris oberts per la causa. A tots ells moltes gracies!!!

Cal dir que aquests diners aniran destinats als projectes que tenen muntats a Haití: El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, Càritas i l’Associació Humanitària Tiravira.

EsQuEtx...teatre, ens sentim orgullosos d’haver pogut aportar el nostre gra de sorra participant a la campanya amb LA MARAITÍ, varem ser els primers sorpresos de l’afluència de públic que hi va assistir. Des d’aquí també volem donar les gracies a totes les persones que varen formar part d’aquesta MARAITÍ:

L’Orquestra Fireluche

La Coral Rossinyol de Sales

La Laia i en Manel

Els alumnes i professors dels cursos de música

En Jordi Miquel

Pinpinela

Miguel Bose

Rafaela Carra

Ah! I el sofà de Ca l’Amadeu que ens va acompanyar en tot moment!!!